Produsenter

Axel Andersen AS

Axel Andersen AS er en kjøttprodusent som driver med nedskjæring av kjøtt, hovedsaklig storfe. NB! Kun varer merket med IRN Halal er IRN halalsertifisert

Matspecialen

Matspecialen AS ble etablert i 1961. Kompromissløs satsing på kvalitet, service og dyktige medarbeidere i snart 50 år, har gjort oss til Oslos største cateringselskap.

Kanda AS

Kanda produserer storfekjøtt, toast, hamburgere, kebab og dressinger til det norske dagligvaremarkedet. Kun varer merket med IRNs halallogo er halalsertifisert av IRN.

Stang Halal

Stang produserer: Karbonader, kjøttkaker, pålegg, div. småretter, pizzapålegg. NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert

Kuraas

Kuraas produserer: Kjøtt til det norske dagligvaremarkedet. (Storfekjøtt, Kebabkjøtt). NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale produserer: Fisk og fiskeprodukter

Bestfood

Bedriften ble etablert i 2009 med formål om å produsere kun halal varer. Bedriften ble etablert av 3 muslimer, alle med ulik bakgrunn. Bedriften har som målsetting å være selvstendig med kun egen produksjon. Dette for å sikre halalstatus på alt av bearbeidede produkter som bedriften skal omsette. Alle produkter merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Habib

Den muslimske befolkningen i Norge fortsetter å vokse og vi har gjort det til vårt ansvar å levere høykvalitets halalkjøtt til kommersielle aktører i landet. I samarbeid med seriøse slakterhus, importører og sertifiserings- og rådgivingsorganet Islamsk Råd Norge forplikter vi oss til at våre produkter lever opp til sitt merkenavn Habib.

Fatland Oslo AS

Bedriftens halalsertifiserte kjøttprodukter vil bli merket med IRNs halallogo. Det gjelder slakt av småfè, salg av hel dyr og innmat.NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Dullum Slakteri AS

Håndverksbedrift som tilbyr sine produkter både til forbruker og storhusholdninger. Deres lammeprodukter er IRN halal sertifisert. NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.