Sertifiserte bedrifter

Produsenter

Matspecialen AS ble etablert i 1961. Kompromissløs satsing på kvalitet, service og dyktige medarbeidere i snart 50 år, har gjort oss til Oslos største cateringselskap.
Kanda produserer: Storfekjøtt, Toast, Hamburgere, Kebab og dressinger til det norske dagligvaremarkedet. NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert
Stang produserer: Karbonader, kjøttkaker, pålegg, div. småretter, pizzapålegg. NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert
Kuraas produserer: Kjøtt til det norske dagligvaremarkedet. (Storfekjøtt, Kebabkjøtt). NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.
Bedriften ble etablert i 2009 med formål om å produsere kun halal varer. Bedriften ble etablert av 3 muslimer, alle med ulik bakgrunn. Bedriften har som målsetting å være selvstendig med kun egen produksjon. Dette for å sikre halalstatus på alt av bearbeidede produkter som bedriften skal omsette. Alle produkter merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.
Den muslimske befolkningen i Norge fortsetter å vokse og vi har gjort det til vårt ansvar å levere høykvalitets halalkjøtt til kommersielle aktører i landet. I samarbeid med seriøse slakterhus, importører og sertifiserings- og rådgivingsorganet Islamsk Råd Norge forplikter vi oss til at våre produkter lever opp til sitt merkenavn Habib.
Bedriftens halalsertifiserte kjøttprodukter vil bli merket med IRNs halallogo. Det gjelder slakt av småfè, salg av hel dyr og innmat.NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.
Håndverksbedrift som tilbyr sine produkter både til forbruker og storhusholdninger. Deres lammeprodukter er IRN halal sertifisert. NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.
Norfarm bruker IRN halalsertifiserte produsenter for noen av sine produkter. Hvis det er IRN Halal-logo på emballasjen så er det IRN halalsertifisert (Gjelder kun produkter med logo). Deres produkter finnes ferdig pakket i frysedisken i butikker over hele landet. Norfarm er merke fra Sletten Norge AS. Dere kan besøke nettsiden for mer informasjon.

Spisesteder

Vi serverer Burgers, Steaks, Peri Peri Doner, Tacos, Nachos, Loaded fries, Waffles, Crepe og monster shakes.
Vi serverer alt fra små retter, lunsj, drikke og fulle middager. Du kan både spise her eller ta med. Vi har sitteplasser inne og ute (hvis været tillater det). Restauranten er den nærmeste naboen til McDonalds i Storgata og ligger nederst i enden av Strøget-passasjen mot Storgata.
Besøk Pascals verneverdige konditori fra 1895. Interiøret er verdt et besøk alene. Dette er bedriftens hjerte og her produseres alle godsakene. Det tilbys gode franskinspirerte lunsjretter samt ukens overraskelse fra kjøkkensjefen. Alt du kan ønske deg av Pascals desserter og andre godsaker tilbys. NB! Kun konditori varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert
New Shalimar tilbyr et stort utvalg av retter og her kan du bla. få Lassi og Malay tikka. Alle deres retter er IRN halalsertifisert
Kafé og konditori i hjertet av Holmlia. Enten du er på farta, ønsker å bestille kaker fra vår meget dyktige konditor eller en plass å nyte din håndlagde lunsj og dessert, er dette plassen for det. Lokalbrent kvalitets kaffe fra Lippe! Alle deres retter er IRN Halalsertifisert

Butikker

FreshLevering.no har ambisjoner om å samle de beste matvarene fra hele verden på ett sted, der du ved hjelp av et par klikk får levert alt sammen rett hjem til deg. FreshLevering.no har kjøttprodukter som biff, burger, pålegg, kylling- og kebabprodukter.
Pakmat tilbyr: Storfekjøtt, lam og okse til det norske markedet. Alle produkter merket med IRN Halal er IRN halalsertifisert.
Halalmarked.no tilbyr: Storfekjøtt, kylling, Hamburgere, kebabkjøtt, lam og pålegg. Alle produkter merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Forbrukerens ordning trygghet forsikring