Sertifiserte Bedrifter

Axel Andersen AS

Axel Andersen AS er en kjøttprodusent som driver med nedskjæring av kjøtt, hovedsaklig storfe. NB! Kun varer merket med IRN Halal er IRN halalsertifisert

Matspecialen

Matspecialen AS ble etablert i 1961. Kompromissløs satsing på kvalitet, service og dyktige medarbeidere i snart 50 år, har gjort oss til Oslos største cateringselskap.

Kanda AS

Kanda produserer storfekjøtt, toast, hamburgere, kebab og dressinger til det norske dagligvaremarkedet. Kun varer merket med IRNs halallogo er halalsertifisert av IRN.

Stang Halal

Stang produserer: Karbonader, kjøttkaker, pålegg, div. småretter, pizzapålegg. NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert

Kuraas

Kuraas produserer: Kjøtt til det norske dagligvaremarkedet. (Storfekjøtt, Kebabkjøtt). NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale produserer: Fisk og fiskeprodukter

Bestfood

Bedriften ble etablert i 2009 med formål om å produsere kun halal varer. Bedriften ble etablert av 3 muslimer, alle med ulik bakgrunn. Bedriften har som målsetting å være selvstendig med kun egen produksjon. Dette for å sikre halalstatus på alt av bearbeidede produkter som bedriften skal omsette. Alle produkter merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Habib

Den muslimske befolkningen i Norge fortsetter å vokse og vi har gjort det til vårt ansvar å levere høykvalitets halalkjøtt til kommersielle aktører i landet. I samarbeid med seriøse slakterhus, importører og sertifiserings- og rådgivingsorganet Islamsk Råd Norge forplikter vi oss til at våre produkter lever opp til sitt merkenavn Habib.

Fatland Oslo AS

Bedriftens halalsertifiserte kjøttprodukter vil bli merket med IRNs halallogo. Det gjelder slakt av småfè, salg av hel dyr og innmat.NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Dullum Slakteri AS

Håndverksbedrift som tilbyr sine produkter både til forbruker og storhusholdninger. Deres lammeprodukter er IRN halal sertifisert. NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Norfarm

Norfarm bruker IRN halalsertifiserte produsenter for noen av sine produkter. Hvis det er IRNs halallogo på emballasjen til produktet, er produktet IRN halalsertifisert av IRN (gjelder kun produkter med logo). Deres produkter finnes i frysedisken i butikker over hele landet. Norfarm er merke fra Sletten Norge AS. Dere kan besøke nettsiden for mer informasjon.

Grand Taj

Vi bruker ingredienser av høyeste kvalitet! 10% rabatt på take away bestillinger alle dager.

Pascal

Besøk Pascals verneverdige konditori fra 1895. Interiøret er verdt et besøk alene. Dette er bedriftens hjerte og her produseres alle godsakene. Det tilbys gode franskinspirerte lunsjretter samt ukens overraskelse fra kjøkkensjefen. Alt du kan ønske deg av Pascals desserter og andre godsaker tilbys. NB! Kun konditori varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert

Cheatday Oslo (avd)

Burgers, freakshakes & fries. Alle deres retter er IRN halalsertifisert

Holmlia Kulturkafé

Kafé og konditori i hjertet av Holmlia. Enten du er på farta, ønsker å bestille kaker fra vår meget dyktige konditor eller en plass å nyte din håndlagde lunsj og dessert, er dette plassen for det. Lokalbrent kvalitets kaffe fra Lippe! Alle deres retter er IRN Halalsertifisert

Tayyib Halal Mat – Stovner Senter

Tayyib Halal Mat - Stovner Senter. En kjøttbutikk på Stovner Senter. (Adressen er Stovner Senter 3, 0985 Oslo) - butikken ligger ved Ali Baba. Butikken tilbyr kvalitets­ kjøtt til muslimske forbrukere, som er halal. Halal sertifisering gjelder alle kjøttvarer som selges fra kjøttdisken. I tillegg til det, er alle produkter merket med IRN Halal.

Pak Supermarked AS – Strømmen

Pak Supermarked AS - Strømmen er  dagligvarebutikk i Strømsveien 54, 2010 Strømmen som tilbyr muslimske forbrukere kvalitets­ kjøtt som er halal. Halal sertifisering gjelder alle kjøttvarer som selges fra kjøttdisken. I tillegg til det alle produkter merket med IRN Halal.

FreshLevering

FreshLevering.no har ambisjoner om å samle de beste matvarene fra hele verden på ett sted, der du ved hjelp av et par klikk får levert alt sammen rett hjem til deg. FreshLevering.no har kjøttprodukter som biff, burger, pålegg, kylling- og kebabprodukter.

Pakmat

Pakmat tilbyr: Storfekjøtt, lam og okse til det norske markedet. Alle produkter merket med IRN Halal er IRN halalsertifisert.

Halalmarked

Halalmarked.no tilbyr: Storfekjøtt, kylling, Hamburgere, kebabkjøtt, lam og pålegg. Alle produkter merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.