Sertifiserte bedrifter

Produsenter

Den muslimske befolkningen i Norge fortsetter å vokse og vi har gjort det til vårt ansvar å levere høykvalitets halalkjøtt til kommersielle aktører i landet. I samarbeid med seriøse slakterhus, importører og sertifiserings- og rådgivingsorganet Islamsk Råd Norge forplikter vi oss til at våre produkter lever opp til sitt merkenavn Habib.
Bedriftens halalsertifiserte kjøttprodukter vil bli merket med IRNs halallogo. Det gjelder slakt av småfè, salg av hel dyr og innmat.
Håndverksbedrift som tilbyr sine produkter både til forbruker og storhusholdninger. Deres lammeprodukter er IRN halal sertifisert.
Kanda produserer: Storfekjøtt, Toast, Hamburgere, Kebab og dressinger til det norske dagligvaremarkedet. NB! Kun varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert
Kuraas produserer: Kjøtt til det norske dagligvaremarkedet. (Storfekjøtt, Kebabkjøtt)
Stang produserer: Karbonader, kjøttkaker, pålegg, div. småretter, pizzapålegg.

Spisesteder

Besøk Pascals verneverdige konditori fra 1895. Interiøret er verdt et besøk alene. Dette er bedriftens hjerte og her produseres alle godsakene. Det tilbys gode franskinspirerte lunsjretter samt ukens overraskelse fra kjøkkensjefen. Alt du kan ønske deg av Pascals desserter og andre godsaker tilbys. NB! Kun konditori varer merket med IRN halal er IRN halalsertifisert
New Shalimar tilbyr et stort utvalg av retter og her kan du bla. få Lassi og Malay tikka. Alle deres retter er IRN halalsertifisert
Burgers, freakshakes & fries. Alle deres retter er IRN halalsertifisert
Kafé og konditori i hjertet av Holmlia. Enten du er på farta, ønsker å bestille kaker fra vår meget dyktige konditor eller en plass å nyte din håndlagde lunsj og dessert, er dette plassen for det. Lokalbrent kvalitets kaffe fra Lippe! Alle deres retter er IRN Halalsertifisert

Butikker

FreshLevering.no har ambisjoner om å samle de beste matvarene fra hele verden på ett sted, der du ved hjelp av et par klikk får levert alt sammen rett hjem til deg. FreshLevering.no har kjøttprodukter som biff, burger, pålegg, kylling- og kebabprodukter.
Pakmat tilbyr: Storfekjøtt, lam og okse til det norske markedet. Alle produkter merket med IRN Halal er IRN halalsertifisert.
Kanda tilbyr: Storfekjøtt, kylling, Hamburgere, kebabkjøtt, lam og pålegg. Alle produkter merket med IRN halal er IRN halalsertifisert.

Forbrukerens ordning trygghet forsikring